Garantie die past bij het geloof van Lagooni in haar product

U krijgt op het frame – inclusief het laswerk – van uw Lagooni douche-toiletrolstoel maar liefst 5 jaar garantie. Op de verschillende onderdelen krijgt u 12 maanden garantie.

Op de bekleding – die al naar gelang de intensiteit van het gebruik meer of minder aan slijtage onderhevig is – krijgt u in principe geen garantie.

Vervangen onderdelen onder garantie

Moet een onderdeel onder garantie vervangen worden, dan is de eerste stap dat u dit meldt bij de leverancier van uw douche-toiletrolstoel.  Zij zullen contact met Lagooni opnemen om e.e.a. verder af te handelen.

Heeft u uw douche-toiletrolstoel direct bij Lagooni aangeschaft, dan neemt u uiteraard rechtstreeks met Lagooni contact op. Het streven is altijd dat u niet zonder douche-toiletrolstoel komt te zitten en dus dat er zo snel mogelijk actie ondernomen wordt.

Dat vereist wel dat u direct contact opneemt als er onverhoopt onderdelen kapot gaan, zeker als deze nog binnen de garantietermijn vallen.

Wel garantie op bekleding als…

Op de bekleding zit wel fabrieksgarantie als er sprake is van een productiefout. Dit is doorgaans direct zichtbaar en komt niet na een jaar ‘boven water’. Voorbeelden van productiefouten zijn loslatende stiksels of niet goed vastgeniete bekleding.

Beschadigingen van de bekleding moeten al bij aflevering zichtbaar zijn. Wilt u in aanmerking komen voor garantie, dan moet u deze beschadiging vóórdat u de stoel in gebruik neemt bij Lagooni melden.

Garantie bij aanschaf via leverancier

Heeft u uw Lagooni douche-toiletrolstoel via een tussenleverancier verkregen? Dan moet u voor garantiezaken altijd contact opnemen met deze leverancier.

Leveringsvoorwaarden NE

Pin It on Pinterest

Share This