Douchestoel kopen

Moderne douche en toiletrolstoelen van Lagooni. Douchestoel modellen Bent u van plan een douchestoel aan te schaffen? Zoekt u een douchestoel die opklapbaar is? Dan wilt u vast ook dat deze wendbaar en licht van gewicht is. Wanneer een douche of toiletstoel aan deze waarden voldoet is deze gemakkelijk in gebruik. Wij bieden u 8 […]
Home » Douchestoel kopen

Moderne douche en toiletrolstoelen van Lagooni.

Douchestoel modellen

Bent u van plan een douchestoel aan te schaffen? Zoekt u een douchestoel die opklapbaar is? Dan wilt u vast ook dat deze wendbaar en licht van gewicht is. Wanneer een douche of toiletstoel aan deze waarden voldoet is deze gemakkelijk in gebruik.

Wij bieden u 8 verschillende modellen welke allen aanpasbaar zijn aan uw wensen. Elk model voldoet aan onze 5 kernwaarden:

  • Zeer wendbaar
  • Gebruiksvriendelijke instelmogelijkheden
  • Fraai design & functionele pasvorm
  • Lichtgewicht Maatwerk is altijd mogelijk

Bij Lagooni kunt u gemakkelijk een douchestoel aanschaffen en deze op maat laten maken. Bekijk onze modellen of vraag direct een offerte aan.

Lagooni modellen Offerte

 

douche rolstoel

Welk type douche- of toiletstoel past bij u?

Bij Lagooni hebben we een assortiment douchestoelen en toiletstoelen te koop voor zowel volwassenen als kinderen. Het mooie is dat elk model aanpasbaar is aan uw wensen. Zo kan er een passing plaatsvinden bij Lagooni in Monster maar ook op locatie samen met de hulpmiddelenleverancier.

Wilt u niet alleen meer vrijheid in eigen land maar ook weer (vaker) op vakantie gaan? Bekijk dan welke douchestoel u kunt kopen voor op reis.

Vergoeding douchestoel

Bij het aanschaffen van een douche of toiletstoel komt natuurlijk wat papierwerk kijken. Daarnaast is de regelgeving per gemeente verschillend. Er zijn dus verschillende manieren om een vergoeding te krijgen voor uw Lagooni douche-toiletrolstoel.

Wilt u meer informatie over het kopen van een douchestoel en welke voorwaarden voor vergoeding er gelden bij u? Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem direct contact op

 

Over Lagooni

Lagooni is ontstaan uit de behoefte aan functionele en bruikbare hulpmiddelen. Eigenaar Paul weet door zijn hoge dwarslaesie als geen ander hoe slecht een functiebeperking en beschikbare hulpmiddelen soms samengaan. Wij hebben een mooi assortiment aan douche en toiletrolstoelen samengesteld welke allen volledig aanpasbaar zijn aan uw wensen. Zo is ons doel u een stukje vrijheid terug te geven.

U vindt Lagooni in Monster, een kustdorp in de provincie Zuid-Holland. Wij zijn telefonisch, per mail of per contactformulier bereikbaar voor al uw vragen.

Lagooni doucherolstoelen

Jouw Lagooni geeft je vrijheid

De Lagooni is verkrijgbaar in veel verschillende modellen voor volwassenen, kinderen en op reis

Volwassenen

Doucherolstoelen
voor volwassenen

Kinderen

Doucherolstoelen
voor kinderen

rolstoel om mee te reizen

Reizen

Rolstoelen voor
op reis

Reviews

Ervaring van gebruikers van Lagooni douche-toiletrolstoelen

Lagooni Junior

"’De Lagooni ziet er leuk uit, zeker in mijn lievelingskleur paars"

Kleurrijke argumenten voor een Lagooni Junior

Lucas & Sonja de Bruijn

Douche-toiletrolstoel van Piet

"Comfort dat je echt nodig hebt met een dwarslaesie"

Service en betrokkenheid kennen bijna geen grenzen.

Piet Holtkamp

WheelChar Mafia goes travelling (video)

Alles rustig vergelijken en nalezen?

Ontvang de brochure met alle details in een duidelijk overzicht