Een lichtgewicht rolstoel van Lagooni aanschaffen?

Wij leggen u graag uit hoe dat werkt! Het aanschaffen van een Lagooni lichtgewicht rolstoel op maat kan in verband met mogelijke vergoedingen via uw gemeente of direct bij één van onze leveranciers.

Uiteraard kunt u het gewenste model douche- toiletrolstoel ook direct kopen bij Lagooni. Wij komen graag bij u langs om zo een vrijblijvende passing te doen.

Wenst u een persoonlijk advies bij het aanschaffen van een lichtgewicht rolstoel? Neem dan telefonisch contact op of gebruik ons contactformulier.

Adviesgesprek aanvragen

of bel direct: + 31 (0) 174- 281551

Lichtgewicht rolstoel

Moderne lichtgewicht rolstoel op maat

Bij Lagooni weten we dat het best lastig kan zijn om een moderne lichtgewicht rolstoel te vinden welke volledig aansluit bij de wensen. Daarom helpen wij u graag verder met een rolstoel op maat. Dat is tenslotte één van onze kernwaarden.

De voordelen van een lichtgewicht rolstoel:

  • Zeer wendbaar
  • Gebruiksvriendelijke instelmogelijkheden
  • Fraai design & functionele pasvorm
  • Lichtgewicht
  • Maatwerk is altijd mogelijk

Reizen met Lagooni

Binnen ons assortiment bieden wij verschillende modellen rolstoelen voor kinderen en volwassenen. Wist u dat de Lagooni Compact speciaal gemaakt is om mee te reizen? Deze past namelijk in de bijgeleverde koffer, welke voorzien is van wielen, zodat u deze makkelijk kunt meenemen.

Gaat u op vakantie met een rolstoel? Dat hoeft dus echt geen obstakel meer te zijn. Zowel het duwmodel als de zelfrijder passen gemakkelijk in een koffer, zijn zeer wendbaar en licht van gewicht.

“Mooi minder zorgen”

Functionele en bruikbare hulpmiddelen ontwikkelen, dat is de focus van Lagooni. Eigenaar Paul weet door zijn hoge dwarslaesie als geen ander hoe slecht een functiebeperking en beschikbare hulpmiddelen soms samengaan. Er is een mooi assortiment aan douche en toiletrolstoelen samengesteld welke allen volledig aanpasbaar zijn.

Met zo’n moderne rolstoel op maat kunnen wij u of uw familielid toch weer een stukje vrijheid teruggeven.

Lichtgewicht rolstoel

Pin It on Pinterest

Share This