Over Lagooni

Lagooni BV is in 2008 opgericht door Paul Kampshoff. Paul is een gepassioneerd industrieel ontwerper met een hoge dwarslaesie (C6/C7). Door zijn lichamelijke beperking weet hij als geen ander wat de voor- en nadelen van de beschikbare hulpmiddelen zijn. Zijn eigen ondervindingen dagen hem uit om functionele en bruikbare hulpmiddelen te ontwikkelen.
Home » Over Lagooni

Lagooni doucherolstoelen: ontwikkeld op basis van eigen ervaring

Lagooni BV is in 2008 opgericht door Paul Kampshoff. Paul is een gepassioneerd industrieel ontwerper met een hoge dwarslaesie (C6/C7). Door zijn lichamelijke beperking weet hij als geen ander wat de voor- en nadelen van de beschikbare hulpmiddelen zijn. Zijn eigen ondervindingen dagen hem uit om functionele en bruikbare hulpmiddelen te ontwikkelen. Zo ontstond ook het ontwerp van de Lagooni doucherolstoel met toiletfuncties. Een comfortabel alternatief voor de ‘one size fits all’ douche-toiletrolstoelen.
Er wordt bij de ontwikkeling van diverse modellen doucherolstoelen dan ook veel aandacht gespendeerd aan kwaliteit en design. Functioneel, gebruiksvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig, duurzaam én mooi!

 

Gebruiksvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig en duurzaam

De CE en TÜV gekeurde frames en onderdelen zijn gemaakt van aluminium in combinatie met hoogwaardige kwaliteit RVS. De rolstoel kan (grotendeels) zonder het gebruik van gereedschap versteld worden. Dit is zeer gebruiksvriendelijk en duurzaam. De doucherolstoel is daardoor niet alleen passend te maken voor één enkele gebruiker, maar ook geschikt te maken voor meerdere gebruikers. Dit is een groot voordeel voor het gebruik in revalidatiecentra en bij herverstrekking. De stoffering wordt altijd op maat gemaakt. Deze heeft inmiddels een eigen kwaliteitskeurmerk: genuine Lagooni. Zo weet je bij vervanging altijd of je stoffering door Lagooni geleverd is.

 

Functioneel design

Paul wilde de doucherolstoelen geen stigmatiserend en ziekenhuisachtig gevoel geven: “De rolstoel wordt een verlengstuk van jezelf en je begint er vaak je dag mee. Daarbij wordt het een onderdeel van de badkamer”. De kleuren van de frames zijn neutraal. Zilverkleurig en zwart, maar voor wie dat wil, zijn er mogelijkheden om dit naar eigen wens in te vullen. Afhankelijk van de te gebruiken materialen, kun je kiezen voor andere kleuren stoffering.

 

Individueel maatwerk en korte levertijd

De Lagooni douche-toiletrolstoelen worden na een persoonlijk advies op maat gemaakt, maar toch zijn de levertijden kort. “Ik ken de procedures van aanvragen van hulpmiddelen en weet dat dit soms grote consequenties heeft. Uiteraard zijn we niet verantwoordelijk voor de hele aanvraag- en afleverprocedure, want daar hebben wij geen invloed op, maar wij doen van onze kant af wel ons uiterste best zo snel mogelijk te leveren”, aldus Paul.

Een goede douche-toiletrolstoel biedt je zelfstandigheid en comfort. Dat maakt niet alleen het gebruik aangenamer, maar helpt ook om je wereld te vergroten door bijvoorbeeld zorgeloos een vakantie te kunnen ondernemen. ‘Mijn Lagooni geeft mij vrijheid’!

Lagooni levert in 9 verschillende landen!’

 

paul eigenaar lagooni

Paul Kampshoff

 

Lagooni BV is sponsor van

Lagooni doucherolstoelen

Jouw Lagooni geeft je vrijheid

De Lagooni is verkrijgbaar in veel verschillende modellen voor volwassenen, kinderen en op reis

Volwassenen

Doucherolstoelen
voor volwassenen

Kinderen

Doucherolstoelen
voor kinderen

rolstoel om mee te reizen

Reizen

Rolstoelen voor
op reis

Reviews

User experiences

Lagooni Junior

"’Lagooni looks lovely, especially in my favourite colour purple"

Colourfull reasons for a Lagooni Junior

Lucas & Sonja de Bruijn

"Comfort that is necessary when you have to live with a spinal cord injury"

Comfort that is necessary when you have to live with a spinal cord injury

Piet Holtkamp

WheelChar Mafia goes travelling (video)

Alles rustig vergelijken en nalezen?

Ontvang de brochure met alle details in een duidelijk overzicht