Reizen met rolstoel: maak uw dromen weer werkelijkheid

Voor veel mensen blijft dit toch een uitdaging. Ten eerste dient de bestemming en accommodatie geschikt te zijn voor minder validen. Nog belangrijker: hoe neemt u gemakkelijk de reis rolstoel mee op vakantie?

Wij vertellen u graag meer over de Lagooni oplossingen. Wij kunnen u garanderen dat deze doucherolstoel u zowel letterlijk als figuurlijk meer bewegingsvrijheid geeft.

Bekijk de reis rolstoelen

 

Reis rolstoel

De Lagooni compact: een douche-rolstoel bij uitstek geschikt om te reizen

Op vakantie gaan met een rolstoel maken wij graag een stukje makkelijker voor u. Zo is het compact duwmodel of de compact zelfrijder ideaal om mee op vakantie te gaan.

Deze moderne lichtgewicht doucherolstoel voor op vakantie heeft een fraai design, is zeer wendbaar en past in een koffer.

De kenmerken van de Lagooni douche-toilet(rol)stoel:

  • Lichtgewicht
  • Wendbaar
  • Maatwerk
  • Geschikt voor op reis
  • Past in een koffer

Wilt u een persoonlijk advies over reizen met een rolstoel of heeft u vragen over de specificaties? Wij helpen u graag verder. Dien uw adviesaanvraag in of vraag direct een offerte aan.

Advies Offerte

 

Over Lagooni

Eigenaar Paul, weet door zijn hoge dwarslaesie als geen ander hoe slecht een functiebeperking en beschikbare hulpmiddelen soms samengaan. Zo zag hij de uitdaging in het ontwikkelen van functionele en bruikbare hulpmiddelen.

Producten die niet alleen meer vrijheid geven in het dagelijks leven maar ook op vakantie met rolstoel krijgt een nieuwe dimensie. Het ontwerp van de Lagooni doucherolstoel voor vakantie is een comfortabel alternatief voor de vaak onhandige en lompe stoelen, die op de markt zijn.

‘Mooi minder zorgen’ is het motto van Lagooni BV. Minder zorgen door persoonlijke vrijheid, zodat u of uw familielid met handicap zo goed en zelfstandig als mogelijk kunt functioneren.

Zo kunt u probleemloos en comfortabel zitten, of uw wereld (opnieuw) vergroten door eindelijk weer eens zorgeloos een vakantie met rolstoel te boeken.

Pin It on Pinterest

Share This