Blog

RehaCare 2019

RehaCare 2019

Het is weer bijna zo ver! Net zoals voorgaande jaren staat ook dit jaar Lagooni op de RehaCare in Düsseldorf (Duitsland) van 18 t/m 21 september.

De RehaCare is dé nr. 1 internationale vakbeurs voor iedereen die beroepsmatig of persoonlijk betrokken is bij revalidatie en zorg. Met meer dan 30 jaar expertise en meer dan 700 nationale en internationale exposanten is deze beurs de perfecte plaats om je te oriënteren op ontwikkelingen en producten rondom de revalidatie en zorg.

Ben jij benieuwd hoe onze producten er uit zien en wat de vele maatwerk mogelijkheden zijn? Of wil je onze reis-douche-toiletrolstoel de Lagooni Traveller in de koffer bekijken? Kom dan langs bij ons in de stand in hal 4, standnummer B 25.

Omdat we dit jaar voor de 3e keer aanwezig zijn op de RehaCare, geven we een aantal vrijkaarten weg!

Heb je interesse in één van de vrijkaarten? Stuur dan een mail naar info@lagooni.com met als onderwerp VRIJKAART REHACARE en laat jouw gegevens (naam, telefoonnummer, adres en welke dag je zou willen gaan) achter. Wellicht kunnen we jou blij maken met een kaartje voor één van de grootste beurzen ter wereld! Het aantal vrijkaarten is beperkt, dus wie het eerst komt…

Pin It on Pinterest

Share This