Onze maatregelen omtrent het COVID-19 virus

Het zijn onzekere tijden nu het Coronavirus zo om zich heen grijpt. Om iedereen toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zonder onnodige risico’s te nemen voor ons allemaal, zullen we daarom voor de komende periode (tenminste tot eind april) onze werkwijze aanpassen. Passingen zullen tot eind april niet meer op locatie gedaan worden, maar dit betekent niet dat we geen douche-toiletrolstoelen meer kunnen leveren. Ons kleine team kan voorlopig gewoon blijven produceren en gelukkig zijn we niet erg afhankelijk van onderdelen uit het buitenland.

Hoe gaan wij nu de passingen doen? 

Voor ergotherapeuten en adviseurs van hulpmiddelenverstrekkers staan we telefonisch en via Skype/videocall stand by om hen advies te geven om zo toch een passing te kunnen uitvoeren. Zo kan er ook op afstand een zo goed mogelijke voorziening samengesteld worden. Een groot voordeel van onze producten is namelijk dat er eenvoudig allerlei aanpassingen gedaan kunnen worden, dus ook achteraf. Mocht het onverhoopt zo zijn dat in de praktijk dingen niet 100% passend zijn, omdat het aanmeten wat minder accuraat gedaan kon worden, dan kunnen we dat dus later prima oplossen. Zo wordt de cliënt in ieder geval wel geholpen, kan hij/zij gewoon het revalidatiecentrum verlaten wanneer het nodig is of kunnen versleten voorzieningen/onderdelen vervangen worden.

We zullen als Lagooni zoveel mogelijk meedenken en werken om eventuele kosten van aanpassingen achteraf zo laag mogelijk te houden of zelfs kosteloos te helpen uitvoeren!

Afspraken via Skype

Voor een passing via Skype of videocall, vragen we wel vooraf een afspraak te maken, zodat we hier voldoende tijd voor kunnen inplannen. Voor telefonische ondersteuning zijn we op werkdagen bereikbaar, maar vragen kunnen uiteraard ook gemaild worden. Op onze website staat een uitgebreid PDF document om te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes tijdens het invullen van het pasformulier.

We vertrouwen op begrip voor onze keuze en hopen dat als iedereen tijdig zijn verantwoordelijkheid neemt, de Coronacrisis zich snel zal oplossen.

Hartelijke groet,

Het Lagooni Team

 

 

Pin It on Pinterest

Share This